Hoppa till sidans innehåll

Börja spela Basket


Söndagar kl. 09.30-10.30 i Kvarnbyhallen för flickor och pojkar födda 2009-2011, start 14 januari.

 

 

Basket är kul!!!

Basket är kul – det är såväl basketskolans som hela Kvarnbys ledord på alla nivåer och i alla åldrar! Tillsammans lär vi känna nya kompisar, lär känna basketbollen och har roligt tillsammans varje söndag då alla barn, pojkar som flickor, mellan 6 och 8 år är välkomna att spela basket under roliga och utvecklande former.

Är du lite äldre är det lättast att kontakta respektive ledare som du hittar under fliken ”coacher” för att hitta rätt grupp men det spelar ingen som helst roll om du aldrig känt på en boll förut eller tidigare testat på. Alla är lika välkomna och i Kvarnby tycker vi det är extra roligt när det kommer nya lite äldre spelare!

I Kvarnby är vi övertygade att om alla känner sig välkomna, har roligt och arbetar tillsammans kan man nå hur långt som helst. Vår övertygelse bygger på den erfarenhet vi samlat på oss sedan 1967. Vi har jobbat på alla nivåer, i alla storlekar, med pojkar, med flickor, med herrar och med damer och både lyckats och misslyckats. Men erfarenheterna har vi med oss och ser fram emot vårt 50-års-jubileum 2017!

Så vill du idrotta i en förening där träningen kanske är viktigare än matchen, där alla får vara med på sin nivå och VI verkligen betyder VI? Då är Kvarnby Basket klubben för dig!

Uppdaterad: 02 JAN 2018 18:31
Skribent: Petra Segram

Bankgiro: 255-3238

E-mail: This is a mailto link

För mer kontaktinformation se under menyn Våra lag!

Hitta till hallen!

 

 

 

 Sportrehab

molndal-energi-logo-green

 

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff

 

2win-basketbutik

 

Postadress:
Kvarnby Basket Breddförening - Basket
Petra Segram, Tvillinggatan 7B
43143 Mölndal

Kontakt:
Tel: 0733-911500
E-post: This is a mailto link

Se all info