Hoppa till sidans innehåll

Basketskolan födda 08-10

Basket är kul!!!

Basket är kul – det är såväl basketskolans som hela Kvarnbys ledord på alla nivåer och i alla åldrar! Tillsammans lär vi känna nya kompisar, lär känna basketbollen och har roligt tillsammans varje söndag då alla barn, pojkar som flickor, mellan 6 och 8 år är välkomna (se tider nedan) att spela basket under roliga och utvecklande former.

Är du lite äldre är det lättast att kontakta respektive ledare som du hittar under fliken ”coacher” för att hitta rätt grupp men det spelar ingen som helst roll om du aldrig känt på en boll förut eller tidigare testat på. Alla är lika välkomna och i Kvarnby tycker vi det är extra roligt när det kommer nya lite äldre spelare!

I Kvarnby är vi övertygade att om alla känner sig välkomna, har roligt och arbetar tillsammans kan man nå hur långt som helst. Vår övertygelse bygger på den erfarenhet vi samlat på oss sedan 1967. Vi har jobbat på alla nivåer, i alla storlekar, med pojkar, med flickor, med herrar och med damer och både lyckats och misslyckats. Men erfarenheterna har vi med oss och ser fram emot vårt 50-års-jubileum 2017!

Så vill du idrotta i en förening där träningen kanske är viktigare än matchen, där alla får vara med på sin nivå och VI verkligen betyder VI? Då är Kvarnby Basket klubben för dig!

Nyheter

Basketskolan tjejer och killar födda 2008-2010

 

 

Ledare:

Petra Segram

Johanna Borin

Borko Grujic

Andreas Andersson

 

SOMMARLOV vi börjar igen efter att skolorna startat!

Postadress:
Kvarnby Basket Breddförening - Basket
Petra Segram, Tvillinggatan 7B
43143 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information